Het merk Blattner is in 1984 opgericht door Mathias Blattner uit Duitsland.

Mathias houdt al meer dan 30 jaar Europese cultuurvogels, Sijzen (Amerikaanse) en tropische vogels. Het enige probleem was dat er geen goede zaadmengsels beschikbaar waren, waardoor vogels niet in goede conditie bleven en kweken moeilijk was.

Dit bracht Mathias op het idee om vogelzaadmengsels te produceren die specifiek inspeelden op de behoeften van de respectievelijke vogelsoorten. Hierdoor kregen de vogels beter afgestemde zaden waardoor ze in perfecte conditie kwamen en uiteindelijk met deze soorten te kweken viel. De resultaten bleven niet onopgemerkt, waardoor Mathias contact opnam met veel geïnteresseerde vogelkwekers. Dankzij de nauwe samenwerking met veel specifieke vogelkwekers, zijn perfecte zaadmengsels gecreëerd en is het merk Blattner een realiteit geworden.

Het uitgangspunt van Blattner is het verkrijgen van de hoogst mogelijke zaadkwaliteit en het op de markt brengen van een perfect uitgebalanceerd zaadmengsel. Elke in gevangenschap levende vogel verdient het beste dat de natuur te bieden heeft!

De slogan van Blattner is daarom ook:

De natuur is ons voorbeeld en ons doel is een tevreden klant!

© 2019 - 2024 Blattner | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel